sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Day 6.

Noo.. ehkä hieman fuskaus päivä. Se oli jo tiedossa aamulla kun heräsin.

Nukuin pitkään,ilman herätyskelloa. Olo oli virkeä, kevyt? ja hyvä. Päällimmäisenä fiiliksenä oli että jes, lauantai, kuudespäivä, selvisin.

Aamukahvia nautin muutamankupillisen verran. Klo. 11.00 puuro naamaan samalla kun meikkasin Teatteria varten. Ihana oli valita vaatteita kun pystyi vatisemaan minkätahansa mekon, sillä pömppövatsa on poissa ! No päädyin kuitenkin isoon roikkuvaan tunikaan :D Teatteri alkoi klo. 13.00 ja kesti 15.45 asti. Väliajalla join yhden kupin kahvia, ja koko teatterin ajan oli laukussa 0,5l vesipullo josta join koko ajan vähän. Neljän aikaan kun esitysloppu, ei ollut edelleenkään nälkä. Vaikka tiesin että olimme menossa ravintolaan, jossa "fuskaus" tapahtui.

Hakaniemen ympyrätalon Rosso, hmm.. herkkuja. Tiedän jo ennen menuun avaamista että valitsen joko pienen kevyen salaatin tai pienen keiton. Salaatti annokset kuulosti todella runsailta joten päädyin pieneen mausteiseen valkosipuli-mozzarella tomaattikeittoon. Alkusalaatti pöydästä otin kuitenkin hieman perussalaattia, maissia , muutaman jalopenon ja päälle oliiviöljyä.
Keitto oli todella hyvää ! Foccachiato, vieressä oleva leipä jäi syömättä. Keitto oli annoskooltaan pieni (alkukeitoksi tarkoitettu) muttta mielestäni riitti aivan mainiosti ! Olisihan sitä mielellään syönyt enemmän ja lisää koska se oli niin hyvää, mutta pieni annos riitti viemään nälän ja täyttämään vatsan.

Kotiin klo. 17.30, vessa rumba alkaa. No vatsa tietenkin reagoi 5 päivän maustamattomien pussijauho litkujen jälkeen tähän taivaalliseen ravintolan tomaattikeittoon. Eipä voi mitään. Uskallan silti lähteä vielä kaupassa käymään.

Ennen kauppaa eksymme kuitenkin pelaamaan biljardia pikkuiseen Pubiin. Kysyn myyjältä "onko teetä" ? Kummallinen katse minuun.. "ei ole". No eipä tietenkään Pubissa ole teetä. "Tyydyn" kohtalooni ja otan päärynäsiiderin. HAH toinen kompastus jo samanapäivänä.

Kaupassa päätetään tehdä itse pizzaa. Kevyt pizza mulle, parmankinkki-tomaatti-rucola-pesto pizzaa. Valitsen hyllystä aineet. Kotiin päästyä alkaa valmistus. Klo. 21.45 puolikas pizza lautasella ja hyvä fiilis. FuSkasin siis täysin kuudennen päivän syömiset.

Lauantai :

-Levollinen yö, aamulla ei väsyttänyt
-Vatsa ei kurninut aamupäivällä ja pörisi illalla paljonkin.
-Vettä join vain 1,3 l
-Korvasin vain yhden aterian koko päivänä, aamupuuron
-Aamuvaaka näytti 65,2 kg (pudotus edelliseen päivään 0,2 kg)
-Mieli oli korkealla koska olin antanut itselleni luvan jo siirtyä syömään oikeata ruokaa
-Pahin kompastuskivi koko päivänä oli puolikkaan pizzan syönti todella myöhään !

5 ½ päivää takana.. ja pysyvä ruokavalion muutos edessä. Mieli korkealla, fiilikset katossa :) Kiteytän sunnuntaina koko viikon !

-Tiuku
-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti