maanantai 14. tammikuuta 2013

Day 1.

 

Päivä 1 alkaa olemaan jo voiton puolella. Tänään siis aloitin kuuden päivän Easy Diet starttipaketin.

Aamu alkoi 7.00 herätyksellä. Vatsassa oli perhosia koska jännitti että alkaako kroppa reagoimaan jo heti ensimmäisenä päivänä aamutuimaan. noo.. eihän se alkanut. Join kupin kahvia maidon kanssa. Ohjeiden mukaan kahvin ja teen juonti on sallittua. Oma kahvin käyttöni on nykyään hyvin kohtuullista, 1-2 kuppia päivässä.

8.30 söin ensimmäisen ateriakorvikkeen, omena-kaneli puuron. Puuro oli yhtä helppo valmistaa kuin mikä tahansa -lisää vain vesi- valmiste. Se maistui hyvältä ja piti nälän ihan älyttömän kauan.

Vettä pitää juoda 2-3 litraa päivässä. Omalla kohdallani päätin että helpoiten vahdin juomistani on ottaa heti aamusta töihin mukaan 1,5 litran limppa pullo minkä täytin vedellä. Näin ollen join työpäivän aikana tämän 1,5 litraa ja nyt illalla vielä kotona hieman yli litran kivennäisvettä.

No päivän seuraava aterian korvike menikin pieleen. Se oli lounas, joka oli tarkoitus nauttia klo.12-13 aikaan. Työkiireiden takia sekoitin itselleni pikaisesti juustokeiton (lisää vain vesi;)) vasta klo. 16.00. Tässä vaiheessa aterioiden väliin tuli jo reilut 7 tuntia. Mutta ihme kyllä, kello neljä en tuntenut edelleenkään nälkää ! aamuinen puuro oli siis hoitanut asiansa, vähä liiankin hyvin..

Tulin kotiin klo. 18.00 , ja himo naposteluun iski. Viikonlopun jäljiltä kipoissa notkui juustonaksuja, karkkeja, jääkaappi täynnä juustoja ja dippejä. APUA ! no enpä sortunut, onhan vasta eka päivä ! Tyytyväisenä otin suurimmat kupin mikä kaapista löyty ja lämmitin itselleni ihanaa ruusunmarja teetä. Tätä nautin pitkään ja hartaasti jotta napostelu himo menisi pois, ja menihän se !

Nyt kello on 20.00 ja aivan liian myöhäinen aika nauttia "päivällinen". Jokatapauksessa tämän kirjoituksen jälkeen menensekoittamaan itselleni mansikkasmoothien, joka siis korvaa päivällisen. Juon vielä illan aikana 0,5 l kivennäisvettä ja ennen nukkumaanmenoa kokeilen emäsjauhetta veteen sekoitettuna. Kello on tällöin siis 20.15.

Päivä kiteytettynä :

- Aamun jälkeen, syömisaikataulu meni pieleen
-Skippasin tänään välipalan eli klo. 15.00
- Nälän tunnetta en ole tuntenut koko päivänä
-Olo on ollut iloinen, jännittynyt ja odottava koko päivän
-Ensimmäistä kertaa veden juominen ei tuntunut "pakko juonnilta" vaan jostain syystä sitä teki mieli pitkin päivää
-Olen ravannut vessassa tiheämpään tahtii = juonut siis 3 krt enemmän kuin normaali päivinä
- Vatsassa ei kurni eikä ole huono olo

Huomenna tsemppaan :

- Aamiainen klo. 7.00
- Lounas klo. 12.00
- Välipala klo. 15.00
- Päivällinen klo. 18.00
- Iltapalaksi kivennäisvettä & ehkä pienisuolakurkku viipale (on sallittu jos suolaisen himo iskee!)

Nyt smoothie ja mango-guava kivennäisvettä <3

-Tiuku






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti